Chovaneček

Otec a synové Chovanečkovi rozumějí uzenářství jako málokdo, jejich tradiční dobroty jsou vyhlášené v celém Ústeckém kraji. Před časem nabrali nový směr a pustili se do výroby, která unás nemá obdoby: V jejich sušárně v Hlinné u Litoměřic vznikají prvotřídní pršuty.

I pršut z Českého středohoří zákazníky hned zaujal.

7 položek celkem

Cena

65112
165112

Značky

Položek k zobrazení: 7
Pršutérie Chovaneček Archivní slanina
od 65 Kč

Archivní slanina od uzenářské rodiny Chovanečků má široké využití především v teplé kuchyni. Připravíte s ní skvělé pokrmy italské kuchyně, tenké vyškvařené plátky zase skvěle...

Kód: 11112/106
babinskeho virzinko z prsuterie cca 200g
88 Kč

Babinského viržínko je velmi oblíbenou delikatesou snad každého ... jak velcí, tak i malí gurmání milují tyto lahodné klobásky.....

Kód: 11106/211
bresaola vakuovana cca 80g vyrobek jemne nakrajen
112 Kč

Bresaola se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly bylo použito 150 kg hovězího masa.

Kód: 11109/86G
kare
76 Kč

KARÉ pršut se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety.

Kód: 10938/116
panenka
od 99 Kč

Pršuto panenka je to nejjemnější, co můžeme z výroby pršutů nabídnout,  skvělá delikatesa z panenské svíčkové, která pro vás nějaký čas zrála a zvýšila tak intenzitu přírodného...

Kód: 10878/136
copa
80 Kč

Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy jsme použili 150 kg vepřového masa.

Kód: 10932/106
kare kanec
112 Kč

KARÉ z DIVOČÁKA nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem.

Kód: 10935/86G